OVER ONS

Wie zijn wij?
Wij zijn een team met jaren lange praktijkervaring op het gebied van huidverbetering in ons schoonheidsinstituut kleverpark.beautyxpert.nl. Met deze passie voor de beauty branche hebben we deze krachten gebundeld en dit heeft ertoe geleid dat wij met 247Cosmetics een partner voor de schoonheidssalons zijn geworden.

Wat doen we ?
We kijken samen met u hoe we één van onze merken succesvol bij u in de markt kunnen zetten. Zodat u de producten waarin u investeert, ook weer verder verkoopt. Dit doen we door een gedreven en flexibele partner te zijn die u ondersteunt waar nodig. Altijd persoonlijk en toegespitst op uw wensen en behoeften.

Wat is uw voordeel ?
Dat u wordt begeleid door een deskundig team met jarenlange ervaring in de verkoop van cosmetica. We geven u bruikbare tips en tools waarmee u aan de slag kunt. Loopt u ergens tegen aan? Een belletje of mailtje naar één van onze gedreven account managers of naar onze binnendienst medewerkers zorgt voor een oplossing.

Wat is het resultaat ?
Een succesvolle zaak, tevreden klanten en een vruchtbare samenwerking met persoonlijke service begeleiding.

Hoe gaan we het doen?
Door u te belonen met het kwaliteitsplan door middel van coaching en de juiste hulpmiddelen, het passende assortiment uit te kiezen, trainingen en workshops, marketingondersteuning en bonussen aan te bieden voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd in ons kwaliteitsplan?

247 Cosmetics
Meester Cornelisstraat 2
2023DG HAARLEM
Tel: 023 20 25 344