CHOLLEY

CHOLLEY®

CHOLLEY® combineert Zwitserse wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van fyto-cosmetica met de bewezen deugden van geneeskrachtige, therapeutische werking van planten. Kwaliteit en innovatie voor een stralend resultaat! CHOLLEY loopt voorop in de Cosmeceutical markt. Cosmeceutical is een samenvoeging van cosmetisch en farmaceutisch.

CHOLLEY® staat bekend als de beste Cosmeceutical van Zwitserland met zijn anti-aging behandelingen, waaronder het Bioregene HYALURONIC® PROGRAM. Bioregene® HYALURONIC® PROGRAM is een intensieve, herstellende en hydraterende behandeling die zichtbaar het uiterlijk en de verzorging van de huid verbetert. Het is ideaal voor de huid die de eerste tekenen van droogte of veroudering vertoond. Voor de rijpe en gevoelige huid.

CHOLLEY PHYTOCELL®

CHOLLEY PHYTOCELL producten zijn ontwikkeld voor een specifiek doel, een intensief liftend effect, het veilig en efficiënt bleken van de huid of de huid verstevigen van gezicht en hals.

Op basis van de meest recente innovaties in de biochemie en cosmetische wetenschappen, is IC-RAMP® in de voorhoede van stamcelonderzoek en ontwikkeling in Zwitserland. Het is de drijvende kracht achter de zeer geavanceerde CHOLLEY PHYTOCELL PRODUCTS die zijn ontworpen als uitstekend effectieve huidverzorging en voor specifieke benodigdheden. Ze leveren het allerbeste voor de gezondheid, bescherming, schoonheid en anti-aging behandeling van de huid.

Bent u enthousiast geworden over het merk en wilt u Cholley in uw praktijk ? Neem dan contact met ons op Tel: 023-2025344.

CHOLLEY