Onze Trainingen

Beschikbare Trainingen:

Onze trainingen worden gegeven in zowel één-op-één sessies als in groepsverband. We zorgen voor een ongedwongen en prettige sfeer, waarbij er volop aandacht en ruimte is voor al uw vragen. Tijdens de praktijkgedeeltes werkt u op uw medecursist en vice versa, dus u hoeft geen model mee te nemen.

Maak Kennis met Onze Trainster: Wies Steenvoorden

Wij zijn verheugd om u voor te stellen aan Wies Steenvoorden, de drijvende kracht achter onze bindweefsel massage training. Wies is een ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste met een uitgebreide achtergrond in de schoonheids- en wellnessindustrie.

Wies Steenvoorden heeft met succes haar eigen schoonheidssalon IN, opgezet en uitgebouwd tot een bloeiende onderneming. Haar diepgaande kennis en praktische ervaring maken haar tot de ideale trainster voor iedereen die wil excelleren in bindweefsel massage. Wies staat bekend om haar persoonlijke benadering en haar vermogen om complexe technieken op een begrijpelijke en toepasbare manier over te brengen.

Met haar begeleiding leert u niet alleen de technische aspecten van bindweefsel massage, maar ook hoe u deze vaardigheden kunt integreren in uw eigen praktijk om zo het succes van uw schoonheidssalon te vergroten.

Locatie en Data: De training vindt plaats bij BeautyCube Almere of in een van onze salons Huidspecialist Beverwijk of Huidspecialist Haarlem op een door u gekozen moment. Bekijk de gewenste locatie beschikbare data en meld u aan via onze agenda,

Klik op de knop hieronder voor meer details en om u in te schrijven een van de één-op-één workshop.

Klik op de knop hieronder voor meer details en om u in te schrijven een van de groepstrainingen.