AINHOA

Ainhoa is een zeer complete lijn met een vleugje Spaanse passie.

Ainhoa biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezichtsproducten. De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit.
ESSENTIAL SKIN PRIMERS.
Een complete lijn van gezichtsverzorging producten die de conditie van de huid zichtbaar verbeteren.
ainhoa purity
PURITY voor de Acne en Vette huid,
HERSTELT, ZUIVERT DE HUID.
Reguleert overtollige talg en
herstelt de hydratatie.
SENSKIN – GEVOELIGE HUID
De definitieve oplossing voor gevoelige, snel reagerende en gemakkelijk prikkelbare huid.
Senskin is een complete en gespecialiseerde lijn die de huid kalmeert, roodheid verminderd en de huid in de natuurlijke balans hersteld.
MULTIVIT -VERHELDEREND
De multivit lijn maakt gebruik van de kracht van vitamines in de huid die essentieel zijn voor de goede werking van het lichaam. Beschermd, hydrateerd, regenereerd en voorkomt huidveroudering door helderheid en vitaliteit aan de gezichtshuid te geven.
COLLAGEN – VERSTEVIGEN
Collageen is de fundamentele pijler in de huid, omdat het een sleutelrol speelt in de structuur, stevigheid en weerstand van het weefsel: het vormt de basis van ondersteuning van de huid.
BIOME – SKIN DEFENCE
Het evenwicht is van fundamenteel belang voor de adequate gezondheid van de huid en de bescherming tegen externe agressies.
De componenten bevatten een mechanisme met probiotica en prebiotica die gifstoffen elimineren en de afweer van de huid versterken. Ze verbeteren zichtbaar de hydratatie van de huid en beschermen deze extern.
HYALURONIC – HYDRATATIE
Voldoende hydratatie zorgt voor een gladde, soepele en mooie egale huid. Door het voorbijgaan van de tijd en aan dagelijkse externe factoren waaraan de huid wordt blootgesteld, raakt de huid uitgedroogd. Adequate hydratatie is dus een essentiële stap bij het vertragen van huidveroudering.
CANNABI7
CANNABI7 – NATURAL CARE
Ontdek op je huid de 7 voordelen van deze nieuwe natuurlijke lijn met Organic Cannabis Oil
BODY LIJN – BODY & SHAPE
Vermindering van cellulitis en werkt verstrakkend.