AINHOA

Ainhoa is een zeer complete lijn met een vleugje Spaanse passie.

Ainhoa biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezichtsproducten. De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit. Ainhoa biedt huidverzorging voor ieder huidtype en voor speciale problemen. De Ainhoa huidverzorging bestaat uit diverse basisseries en aanvullende series met ieder hun eigen specialiteit.
ESSENTIAL SKIN PRIMERS. AINHOA staat voor: Simple Real Beauty.Herlancering van onze basislijn onder de naam: SKIN PRIMERS, volgens het nieuwe concept van EENVOUD.
De nieuwe lijn bestaat uit 4 producten. Een Eye & Lip Remover, deze bevat Kamille extract. Ultra Comfort Cleansing Milk. Ultra Comfort Facial Tonic. Anti-Age Facial Fluid SPF 50.
Ainhoa Gestures of Beauty – Een stap in de richting van schoonheid! – AINHOA biedt een complete reeks van gezichtsverzorging producten die de conditie van de huid zichtbaar verbeteren.
Voldoende hydratatie zorgt voor een gladde, soepele en mooie egale huid. Door het voorbijgaan van de tijd en aan dagelijkse externe factoren waaraan de huid wordt blootgesteld, raakt de huid uitgedroogd. Adequate hydratatie is dus een essentiële stap bij het vertragen van huidveroudering.
MULTIVIT maakt gebruik van de universeel erkende kracht van vitamines in de huid die essentieel zijn voor de goede werking van het lichaam. Beschermd, hydrateerd, regenereerd en voorkomt huidveroudering door helderheid en vitaliteit aan de gezichtshuid te geven.
COLLAGEN+ serie – Collageen is de fundamentele pijler in de huidarchitectuur, omdat het een sleutelrol speelt in de structuur, stevigheid en weerstand van het weefsel: het vormt de basis van ondersteuning van de huid, en daarom van de contouren en volumes.
Het evenwicht is van fundamenteel belang voor de adequate gezondheid van de huid en de bescherming tegen externe agressies.
De componenten bevatten een mechanisme met probiotica en prebiotica die gifstoffen elimineren en de afweer van de huid versterken. Ze verbeteren zichtbaar de hydratatie van de huid en beschermen deze extern.
Specifieke verzorging speciaal ontworpen voor de vette en acne huid. PURITY corrigeert, normaliseert en verwijdert overtollig talg. Zuivert en brengt de huid in evenwicht, met behoud van het optimale niveau van hydratatie van de huid.
AINHOA SENSKIN is een van de meest effectieve oplossingen voor die gevoelige, reactieve en gemakkelijk prikkelbare huid dankzij het volledige assortiment cosmetica die helpt de huid in balans te brengen, te verzachten, te ontlasten en te herstellen.
De OXYGEN-lijn vergemakkelijkt de cellulaire ademhaling en helpt daardoor de huid te zuiveren en te vernieuwen. Verhoogt de groei van de epidermale cellen en behoudt de natuurlijke huidstructuur in perfecte staat. ZUURSTOF herstelt het verlies van vitaliteit in de huid en wordt ook de essentiële zorg om de huid voor te bereiden op plotselinge veranderingen in omgevings temperatuur, waardoor deze resistenter wordt. Zuurstofrijke huid weerspiegelt vitaliteit en uitstraling met als resultaat een meer stralende en gehydrateerde teint. Laat je huid beter ademen.
Het geheim van het gebruik van Caviar Extract in de LUXE serie zijn van samenstelling gedaan om alle voordelen van zijn grote rijkdom aan voedingsstoffen zoals eiwitten, lipiden, vitaminen en mineralen te verkrijgen die een grote herstellende, revitaliserende en regenererende kracht hebben die perfect zijn voor het huidweefsel.
Maximale verfijning en luxe. Fusie van luxe ingrediënten in een voortreffelijke lijn van anti-verouderingsbehandeling die de tekenen van veroudering met maximale luxe bestrijdt. LUXE GOLD is ontworpen uit de speciale combinatie van twee innovatieve en exclusieve eigenschappen: kaviaar en goudextract. Kaviaarextract, rijk aan voedende, regenererende en revitaliserende eigenschappen, is een van de meest geselecteerde ingrediënten geworden in de cosmetisca.