HUIDspecialist®

247cosmetics & HUIDspecialist® hebben een gezamenlijk doel waarbij u zich kunt onderscheiden ten opzichte van uw concurrentie. De eisen van de HUIDspecialist® zijn zodanig onderscheidend dat u als HUIDspecialist® aantoont dat uw bedrijf een serieus bedrijfsvoering heeft en betrouwbaar en vakbekwaam is in het veilig uitvoeren van behandelingen met daarbij behorende producten.

Het kwaliteitsmerk voor de huidverzorgingbranche

Zoals in zoveel branches staat een keurmerk garant voor kwaliteit en service. Zo ook in de huidverzorgingsbranche, waar HUIDspecialist® HET stempel is voor bedrijven waarbij kwaliteit voorop staat, die betrouwbaar zijn en waar deskundig en goedopgeleid personeel u te woord staat.

Organisaties

HUIDspecialist® is een organisatie met professionele en goedopgeleide schoonheidsspecialisten, schoonheidssalons, schoonheidinstituten, leveranciers en klinieken die gespecialiseerd zijn in huidverbetering en huidverzorging.
Nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum.
HUIDspecialist® voorziet u van vakinformatie, consumentenvoorlichting en werkgevers- en ondernemersadvies.

HUIDmagazine

Is een consument- en ondernemer gericht informatief magazine over nieuwe behandeling methodieken en producten.

Wie komen er in aanmerking voor deelname?

Ondernemers in huidverbetering en huidverzorging die voldoen aan de eisen van de huidige tijd en aantoonbaar voldoen aan de juiste hoeveelheid vakbekwaamheid, die hoogwaardige produkten in hun assortiment voeren, die aan de hoogste eisen voor hygiëne en milieu voldoen en vakkundige service bieden met een zakelijk uitstraling.

www.huidspecialist.nl